ua en ru

Синоптики попереджають про високий рівень пожежної небезпеки в Україні до 28 травня

Синоптики попереджають про високий рівень пожежної небезпеки в Україні до 28 травня Фото: пожежа в степу (oda.odessa.gov.ua)

Високий рівень пожежної небезпеки, зокрема, очікується у Києві

Синоптики попереджають про високий рівень пожежної небезпеки в Україні до 28 травня. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Так, 25-26 травня у Житомирській, Рівненській, Хмельницькій, Вінницькій, Кіровоградській, Харківській, Миколаївській, Запорізькій та Херсонській областях переважатиме надзвичайний (5 класу) рівень пожежної небезпеки. Тоді як на решті території України, крім Полтавської та Луганської областей, очікується високий (4 класу) рівень пожежної небезпеки.

"27-28 травня на території України, окрім високогірної частини Карпат, переважатиме надзвичайний (5 класу) рівень пожежної небезпеки", - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що 26-28 травня на території Київської області, у районі Чорнобиля, Тетерева, Баришівки, Миронівки та Борисполя переважатиме надзвичайний рівень пожежної небезпеки, на решті території області - високий.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що синоптики попереджають про град на сході і півдні України.