ua en ru

Синоптики попереджають про високий рівень пожежної небезпеки в Україні 31 липня

Синоптики попереджають про високий рівень пожежної небезпеки в Україні 31 липня Фото: пожежа (twitter.com/Pedro Abranches Mate)

Сьогодні очікується надзвичайна (5 класу) пожежна небезпека

Синоптики попереджають про високий рівень пожежної небезпеки в Україні сьогодні, 31 липня 2017 року. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

"За даними Укргідрометцентру, 31 липня у Запорізькій, Одеській, Херсонській, Миколаївській, Харківській, Донецькій, Луганській, Дніпропетровській, Кіровоградській, Полтавській областях надзвичайна (5 класу) пожежна небезпека", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, рятувальники закликають громадян дотримуватися правил пожежної безпеки під час перебування у лісах, парках, на відкритих територіях та не провокувати виникнення пожеж в екосистемах.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що сьогодні, 31 липня 2017 року, на території України мінлива хмарність, температура повітря вдень становитиме від +24 до +33.

За прогнозами українських синоптиків, на сході України температура повітря вдень становитиме від +24 до +28, у центральних регіонах температура повітря становитиме від +26 до +29, на півдні країни - від +28 до +31, у Криму від +29 до +31. На заході очікується температура від +30 до +33, на півночі денна температура становитиме від +26 до +29.