ua en ru

Синоптики попереджають про погіршення погодних умов в Україні

Синоптики попереджають про погіршення погодних умов в Україні Ілюстративне фото (РБК-Україна)

В Україні 28 серпня очікуються грози та град

В Україні завтра, 28 серпня 2018 року, очікується погіршення погодних умов - місцям грози та град. Про це йдеться у повідомленні на сайті Держслужби України з надзвичайних ситуацій.

Як повідомляється, завтра вдень на заході країни, а також у північних (крім Сумської) та Вінницькій областях місцями очікуються грози. Крім того, синоптики попереджають, що у вказаних районах завтра можливий град та шквали до 15-20 м/с.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що в Україні сьогодні, 27 серпня, переважатиме надзвичайний рівень пожежної небезпеки - 5 клас. Разом з тим, висока пожежонебезпека сьогодні омине окремі райони Закарпатської, Львівської та Волинської області.

Зазначимо, сьогодні, 27 серпня 2018 року, на більшій частині території України опадів не очікується, дощі з грозами пройдуть лише в західних областях, температура повітря підніметься до +34. Зокрема, на заході сьогодні очікується до +24, на півночі - до +32, в центральних областях - до +33, у східних областях - до +31, на півдні - до +34.