ua en ru

Синоптики попереджають про погіршення погодних умов в Україні 3 лютого

Синоптики попереджають про погіршення погодних умов в Україні 3 лютого Фото: в Україні очікується погіршення погодних умов

У Києві завтра очікується налипання мокрого снігу та ожеледиця на дорогах

Синоптики попереджають про погіршення погодних умов в Україні завтра, 3 лютого 2017 року. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Так, згідно з повідомленням синоптиків, 3 лютого в Карпатах та на Закарпатті очікуються сильні опади, пориви вітру 15-20 м/с.

"У Львівській, Івано-Франківській, Закарпатській, Чернівецькій, Хмельницькій, Тернопільській, Рівненській, Волинській, Житомирській, Київській, Чернігівській, Сумській, Вінницькій, Черкаській, Кіровоградській, Полтавській та Дніпропетровській областях ожеледь, налипання мокрого снігу", - йдеться у повідомленні.

Крім того, зазначається, що в Україні, окрім північних областей, вночі та вранці очікується туман, видимість 200-500 м, а окрім півдня - на дорогах ожеледиця.

У Києві завтра очікується налипання мокрого снігу та ожеледиця на дорогах.

"По Києву 3 лютого налипання мокрого снігу, ожеледь, на дорогах ожеледиця. У Київській області налипання мокрого снігу, ожеледь, на дорогах ожеледиця, місцями сильні опади", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Закарпатті сталося сходження снігових лавин, рух транспорту частково перекритий.