ua en ru

Синоптики попереджають про туман в Україні 24-25 листопада

Синоптики попереджають про туман в Україні 24-25 листопада Фото: туман (commons.wikimedia.org)

Видимість на дорогах становитиме 200-500 м

Синоптики попереджають про туман в Україні 24-25 листопада 2017 року. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

"За прогнозами Укргідрометцентру, 24 листопада з утриманням вночі та вранці 25 листопада у Рівненській, Волинській, Львівській, Тернопільській, Хмельницькій, Закарпатській, Івано-Франківській та Чернівецькій областях туман, видимість 200-500 м", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що сьогодні, 24 листопада, в Україні переважно без опадів, у східних регіонах очікується сніг, температура повітря вдень становитиме від -3 до +10. За прогнозами українських синоптиків, на сході країни очікується сніг, температура повітря вдень становитиме від -1 до -3, вночі до -8. На півдні україни мінлива хмарність, опадів не прогнозується, вдень повітря у регіоні прогріється до +6, в Криму від +2 до +4. На заході України мінлива хмарність без опадів, вдень від +2 до +10. У північних областях хмарно і сухо, вдень від +1 до +4. У центральній частині вдень від +1 до +4.