ua en ru

Синоптики попереджають про туман у Києві та області

Синоптики попереджають про туман у Києві та області Фото: туман у місті (УНІАН)

У Києві через туман видимість 200-500 м

У Києві та Київській області до кінця сьогоднішнього дня, 7 грудня, синоптики прогнозують туман. Про це повідомляє прес-служба Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

"За даними Укргідрометцентру, в найближчі години і до кінця доби 7 грудня туман, видимість 200-500 м", - йдеться в повідомленні.

Зазначимо, синоптики також попереджають про значну лавинної небезпеки у високогір'ї Карпат у межах Івано-Франківської і Закарпатської областей 7-8 грудня 2017 року.

Раніше повідомлялося, що українські синоптики попереджають про підвищення рівня води на річках України протягом 7-10 грудня 2017 року.

Нагадаємо, синоптики попереджають про сильному вітрі в Україні завтра, 8 грудня 2017 року. Згідно з інформацією прес-служби ДСНС, очікувані пориви вітру будуть досягати за прогнозом 19-24 м/с.

"Попередження про поривах вітру в Карпатах. За даними Укргідрометцентру 8 грудня в гірських районах Львівської, Закарпатської, Івано-Франківської та Чернівецької областей очікуються сильні пориви вітру", - йдеться в повідомленні.