ua en ru

Синоптики попереджають про пожежну небезпеку в Україні 6-8 травня

Синоптики попереджають про пожежну небезпеку в Україні 6-8 травня Фото: лісова пожежа

Майже на всій території держави переважатиме надзвичайний рівень (5 класу) пожежної небезпеки

Українські синоптики попереджають про надзвичайну пожежну небезпеку на території України протягом 6-8 травня 2017 року. Про це з посиланням на дані Укргідрометцентру повідомляє прес-центр Держслужби з надзвичайних ситуацій.

"6-7 травня в Україні, крім західної частини, переважатиме надзвичайний рівень пожежної небезпеки. В Київській, Сумській, Чернігівській, Черкаській та Полтавській областях переважатиме надзвичайна ( 5 класу) пожежна небезпека", - йдеться в повідомленні.

Крім того, за даними синоптиків, 6-8 травня у Харківській, Кіровоградській, 6-8 травня і в Луганській, Донецькій, Дніпропетровській та в південних областях переважатиме надзвичайна (5 класу) пожежна небезпека.

Також у Києві, як попередили в гідрометцентрі, з 6 по 7 травня переважатиме надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

У зв’язку з цим ДСНС вкотре звертається до громадян із проханням не провокувати пожежі в екосистемах, лісових масивах та дотримуватися елементарних правил безпеки під час відпочинку на природі.

Нагадаємо, раніше синоптики попереджали про пожежну небезпеку практично на всій території України протягом 4-7 травня 2017 року.