ua en ru

Синоптики попереджають про лавинну небезпеку у горах Закарпатської та Івано-Франківської областей

Синоптики попереджають про лавинну небезпеку  у горах Закарпатської та Івано-Франківської областей Фото: лавина (dsns.gov.ua)

Сьогодні у Карпатах також зберігається лавинна небезпека

Синоптики попереджають про лавинну небезпеку у горах Закарпатської та Івано-Франківської областей 14 березня 2018 року. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

"14 березня у горах Закарпатської та Івано-Франківської областей зберігається значна сніголавинна небезпека (3 рiвень)", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, за даними Укргідрометцентру, сьогодні, 13 березня 2018 року, в середньогiр'ї Львiвської областi очiкується значна снiголавинна небезпека (3 рiвень), а у горах Івано-Франківської області зберігається значна сніголавинна небезпека (3 рiвень). Крім того, у зв'язку з опадами та підвищенням температури повітря на високогір'ї Закарпатської області зберігається значна сніголавинна небезпека (3 рiвень).

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що синоптики попереджають про підйоми рівнів води на річках України 13-15 березня 2018 року.