ua en ru

Синоптики попереджають про грози та шквали в Україні 1 червня

Синоптики попереджають про грози та шквали в Україні 1 червня Фото: в Україні очікуються грози

Вдень в окремих населених пунктах очікується град та шквали 15-20 м/с

Синоптики попереджають про грози та шквали в Україні 1 червня 2017 року. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

"За даними Укргідрометцентру, 1 червня в Одеській, Миколаївській, Херсонській, Запорізькій, Харківській, Донецькій та Луганській областях місцями грози, вдень в окремих пунктах град та шквали 15-20 м/с", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що сьогодні, 1 червня 2017 року, в Україні переважно без опадів, дощі пройдуть лише в окремих областях південно-східної України, температура повітря вдень становитиме від +20 до +28.

Згідно з прогнозом синоптиків, на сході України температура повітря вдень становитиме від +22 до +25. У центральних регіонах вдень температура повітря становитиме від +23 до +27. На півдні країни вдень температура очікується від +24 до +28, у Криму вдень від +25 до +27. На заході України вдень температура становитиме від +21 до +25. На півночі країни денна температура становитиме від +20 до +23.