ua en ru

Синоптики попереджають про ожеледицю та туман в деяких областях України

Синоптики попереджають про ожеледицю та туман в деяких областях України Фото: ожеледиця (golos.kievcity.gov.ua)

Вночі та вранці туман, видимість 200-500 м

Майже на всій території України на дорогах ожеледиця. Вночі та вранці туман, видимість 200-500 м, передає прес-служба Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

"29 листопада в Україні, крім Одеської, Миколаївської, Херсонської областей та Криму, місцями ожеледь, на дорогах ожеледиця у Києві та Київській області; у Волинській, Рівненській, Львівській, Тернопільській, Хмельницькій, Чернівецькій, Івано-Франківській, Закарпатській областях вночі і вранці туман, видимість 200-500 м", - йдеться в повідомленні ДСНС.

Нагадаємо, ще вчора, 28 листопада, синоптики попереджали що в ряді областей очікується ожеледиця і туман. "29 листопада в Україні, крім Одеської, Миколаївської, Херсонської областей та Криму, місцями ожеледь, на дорогах ожеледиця у Києві та Київській області", - йдеться в повідомленні. Крім того, у Волинській, Рівненській, Львівській, Тернопільській, Хмельницькій, Чернівецькій, Івано-Франківській та Закарпатській областях вночі і вранці туман, видимість на дорогах становитиме 200-500 м.

На півночі, заході і в західних районах деяких центральних областей очікуються дощі з мокрим снігом.