ua en ru

Синоптики попереджають про ожеледицю на дорогах Києва 29 березня

Синоптики попереджають про ожеледицю на дорогах Києва 29 березня Фото: у Києві очікується ожеледиця (kmda_official twitter)

Завтра у Києві буде хмарно з проясненнями, вночі очікується невеликий мокрий сніг

Синоптики попереджають про ожеледицю на дорогах Києва завтра, 29 березня 2018 року. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Київської міської державної адміністрації.

"У столиці 29 березня буде хмарно з проясненнями, вночі очікується невеликий мокрий сніг, вдень без істотних опадів. Вночі та вранці на дорогах подекуди ожеледиця, вітер північно-східний, 5-10 м/с, температура вдень 2-4 градуси тепла", - йдеться у повідомленні.

Киян закликають бути обережними та уважними на період температурних коливань.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Україні на внутрішніх водоймах очікується підвищення рівня води. За даними Гідрометцентру, на річках і водосховищах очікується поступове ослаблення льодоставу, на річках Правобережжя - руйнування і очищення від льоду. Зокрема, 27 березня на дніпровських водосховищах (окрім Каховського водосховища, де льодові явища відсутні) почалося руйнування льоду. 27-30 березня на українській ділянці Дунаю біля Вилкового (Одеська обл.) у зв'язку з проходженням хвилі водопілля зберігаються небезпечні рівні води (в межах 155-165 см над нулем поста), при яких спостерігається затоплення понижених незаселених ділянок міста.