ua en ru

Синоптики попереджають про дощі та грози в Україні

Синоптики попереджають про дощі та грози в Україні Фото: завтра в Україні очікується до +28 градусів (facebook.com/ukrgmc.official)

Завтра в Україні очікується до +28 градусів

Синоптики попереджають про дощі та грози в Україні завтра, 26 квітня 2018 року. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Українського гідрометцентру у Facebook.

"26 квітня погода в Україні буде наступною: у західних, Полтавській, Харківській, вночі і в північних областях невеликий дощ, на Закарпатті та Прикарпатті вдень помірні дощі, місцями з грозами; на решті території без опадів", - йдеться у повідомленні.

За повідомленням українських синоптиків завтра в Україні очікується від 10 до 15 градусів тепла вночі, а вдень від 18 до 23 градусів тепла у західних, північних областях і на узбережжі морів, разом з тим, на крайньому заході країни місцями від 14 до 17 градусів, на решті території - від 24 до 28 градусів, вітер південно-західний, західний, 7-12 м/с.

26 квітня погода в Україні буде наступною: у західних, Полтавській, Харківській, вночі і в північних областях невеликий...

Опубліковано Український гідрометцентр 25 квітня 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Києві 25 квітня очікуються пориви вітру 15-18 м/с.