ua en ru

Синоптики попереджають про дощі та грози у західних областях України

Синоптики попереджають про дощі та грози у західних областях України Фото: ілюстративне фото (facebook.com/ukrgmc.official)

У східній частині країни на поверхні ґрунту та місцями в повітрі очікуються заморозки

Синоптики попереджають про дощі та грози у західних областях України завтра, 14 квітня 2018 року. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Укргідрометцентру у Facebook.

"14 квітня в Україні без опадів, лише у західних областях місцями невеликий дощ, гроза. Вітер переважно південно-східний, 5-10 м/с", - йдеться у повідомленні.

Крім того, зазначається, що вночі по Україні очікується від 1 до 6 градусів тепла. Разом з тим, у східній частині країни на поверхні ґрунту та місцями в повітрі очікуються заморозки до -3 градусів, вдень очікується від +14 до +19 градусів тепла, у західній частині, а також в Одеській та Миколаївській областях вночі очікується від 7 до 12 градусів тепла, а вдень від 20 до 24 градусів.

14 квітня в Україні без опадів, лише у західних областях місцями невеликий дощ, гроза. Вітер переважно...

Опубліковано Український гідрометцентр 13 квітня 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що синоптики попереджають про пожежну небезпеку в Україні 14-16 квітня 2018 року. На території Київської області переважатиме високий рівень пожежної небезпеки.