ua en ru

У Сімферополі затримали не менше п'яти протестуючих проти арешту Караметова

У Сімферополі затримали не менше п'яти протестуючих проти арешту Караметова Фото: активісти виходять на пікети на підтримку Сервера Караметова (facebook.com/zair.smedlya)

Затриманих доставили в один з райвідділів поліції Сімферополя

В окупованому Сімферополі (Крим) затримали не менше п'яти протестуючих проти арешту активіста Сервера Караметова. Про це у Facebook повідомив голова Центральної виборчої комісії Курултаю кримськотатарського народу Заїр Смедля.

"Повідомляють про затримання п'яти осіб. Давлатов Ярикул, Д'ячков Олександр, Сейтумер Сейтумеров, Тейфуков Сервер і Аблаєв Осман", - повідомив Смедля.

Сообщают о задержании пяти человек. Давлатов Ярикул, Дьячков Александр, Сейтумеров Сейтумеров, Тейфуков Сервер и Аблаев Осман

Опубліковано Zair Smedlya 14 серпня 2017 р.

Також повідомляється, що затриманих доставили у Залізничний райвідділ поліції. Разом з затриманими перебуває адвокат Едем Семедляєв. Зазначимо, місцеві активісти також публікують відео затримань учасників одиночних пікетів.

Пикет продолжаешься

Опубліковано Rustem Useinov 13 серпня 2017 р.

Опубліковано Rustem Useinov 13 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Сімферополі затримали кримського татарина, який вийшов на одиночний пікет на підтримку арештованого Сервера Караметова.

"Наші кримськотатарські старці почали виходити на пікети. За інформацією з Криму, тільки в Сімферополі на такі пікети на підтримку Сервера Караметова вийшли 4 людини", - повідомила правозахисниця, координатор громадської ініціативи "КримЅОЅ" Таміла Ташева.