ua en ru

У Сімферополі затримали кримського татарина за пікет

У Сімферополі затримали кримського татарина за пікет Фото: затримання (ru.krymr.com)

Літній кримчанин виступав з одиночним протестом проти затримання Сервера Краметова

Біля будівлі підконтрольного Кремлю "міністерства внутрішніх справ Криму в Сімферополі сьогодні, 14 серпня, затримали учасника одиночного пікету на підтримку арештованого Сервера Караметова. Про це передає "Крим Реалії".

Раніше українська правозахисниця, координатор громадської ініціативи "КрымЅОЅ" Таміла Ташева на своїй сторінці в Facebook написала, що щонайменше чотири людини вийшли на пікети в Криму на підтримку затриманого раніше Сервера Караметова.

"Наші кримськотатарські старці почали виходити на пікети. За інформацією з Криму, тільки в Сімферополі на такі пікети на підтримку Сервера Караметова вийшло 4 людини", - заявила Ташева.

Upd: вже затримали 2-х людей похилого віку. Один з них на фото - Аблаєв Осман, житель Бахчисарая. Наші кримськотатарські старці поч...

Опубліковано Тамілою Ташевою 13 серпня 2017 р.

За її словами, затриманий - Осман Аблаєв з Бахчисарая.

Нагадаємо, раніше , 11 серпня, підконтрольний Кремлю Верховний суд анексованого Криму відхилив апеляцію захисту на адміністративний арешт літньому кримськотатарській активісту Сервера Караметову і залишив його під вартою до 19 серпня.