ua en ru

Сили АТО за ніч знищили 100 російських військових і бойовиків, - ІО

Українські війська, одночасно з перегрупуванням своїх сил, завдають ударів по скупченнях живої сили і техніки терористів. Про це повідомив керівник Центру військово-політичних досліджень, представник групи "Інформаційний опір" (ІС) Дмитро Тимчук у Facebook.

Бойові зіткнення відзначалися в районах н.п. Донецьк, Горлівка, Стукалова Балка, Старобешеве, Амвросіївка. Активність російсько-терористичних військ відзначається у Станично-Луганському районі Луганської області.

"За ніч у результаті дій українських військ знищено не менше 100 російських військовослужбовців і терористів. Відзначається зниження активності обстрілів з ​​боку окупаційної угруповання російсько-терористичних військ, проте зросла кількість вогневих ударів, які наносяться з території Росії", - йдеться в повідомленні.

З мінометів і РСЗВ БМ-21 "Град" обстріляні позиції українських військ поблизу н.п. Дебальцеве, Микитино, Фащівка, Красна Талівка і Гребля.

З території РФ завдано ударів по позиціях українських військ у районах н.п. Весела Гора, Дмитрівка, Побєда, Валуйське.

Обстріл вівся із застосуванням РСЗО БМ-30 "Смерч". В районі н.п. Побєда з РСЗВ "Смерч" позиції українських військ обстріляні тричі.