ua en ru

Сили АТО вранці знищили більше 20 бойовиків в районі донецького аеропорту, - радник Президента

Сили АТО вранці знищили більше 20 бойовиків в районі донецького аеропорту, - радник Президента Джерело фото:twitter.com/Новости Донбасса

Сили антитерористичної операції (АТО) сьогодні вранці знищили більше 20 бойовиків в районі донецького аеропорту, ще близько 10 були взяті в полон. Про це повідомив радник Президента України та помічник міністра оборони Юрій Бірюков у своєму Facebook.

"Сьогодні на світанку дві вантажівки з особовим складом (ДНР? Росії?), кілька стовбурів МТ-12 (Рапіра) під прикриттям БМП і БТР висувалися на штурм донецького аеропорту. Наша розвідка навела нашу ж арту (артилерію, - ред.), ті відпрацювали. І вже ніхто і нікуди не висувався більше. Ще години дві вони робили спроби відповзти, потім самі копали могилки... Більше 20 двухсотых сепаров і росіян, десяток у полоні. Активно йде допит, але після надання першої медичної допомоги ", - написав Бірюков.

Він також повідомив, що командування АТО привернуло волонтерів для участі у збиранні речових доказів та фотофіксації затримання.

"Під гуркіт пострілів - завдання виконали. А тут ще й Los Angeles Times. Незручно якось, як тепер говорити про те, що тут немає росіян?"- зазначив Бірюков.

Нагадаємо, сьогодні вранці бойовики ДНР заявили про загибель 24 своїх бойовиків за останню добу.