ua en ru

Сили АТО знищили групу бойовиків, які обстріляли Маріуполь, - Наливайченко

Сили АТО знищили групу бойовиків, які обстріляли Маріуполь, - Наливайченко

Глава Служби безпеки України Валентин Наливайченко повідомив про знищення групи з 11 бойовиків, які організували обстріл Маріуполя 24 січня. Про це він заявив сьогодні на брифінгу, передає кореспондент РБК-Україна.

"Сьогодні хочу доповісти про завершення 3-го етапу спецоперації. Під час першого етапу нами був затриманий "Даішник", який коригував вогонь по мирних кварталів. Знешкоджений російський терорист, який керував обстрілом. Знищені і десять його пособників. Операція завершена біля населеного пункту Безіменне", - заявив Наливайченко.

"Я хочу доповісти, що закінчена операція і знищені російський офіцер-злочинець "Терорист", який безпосередньо керував обстрілом і всі 10 його спільників поблизу селища Безіменне. Зараз російські війська приховують, в тому числі і те, що робили ці злочинці, і проводять евакуацію. Сподіваюся, що повернуть тіла родичам. Щоб такого не відбувалося, не приймайте участь в терактах проти мирного населення", - добавив він.

Глава СБУ зазначив, що всі терористи були вбиті, оскільки знаходилися на підконтрольній бойовикам території. "Можливості їх заарештувати не було", - заявив він.

Нагадаємо, раніше СБУ затримала двох спільників бойовиків, причетних до обстрілу Маріуполя.