ua en ru

Сили АТО знищили банду бойовиків біля Невельського, загинули 2 українських військових, ще 2 людей поранені, - штаб

Сили АТО знищили банду бойовиків біля Невельського, загинули 2 українських військових, ще 2 людей поранені, - штаб
Сили антитерористичної операції знищили банду бойовиків біля н. п. Невельское, загинули 2 українських військових, ще 2 людей поранені.

Сили антитерористичної операції знищили банду бойовиків біля н. п. Невельское, загинули 2 українських військових, ще 2 людей поранені. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

"У бою поблизу населеного пункту Невельське сили АТО знищили банду бойовиків. На жаль, в цьому бою ми втратили двох наших військовослужбовців, ще двох поранених українських солдатів направили в лікарні", - йдеться в повідомленні.

У прес-центрі також зазначили, що протягом дня бойовики з мінометів обстріляли населені пункти Павлопіль і Багате. За оперативною інформацією в селі є руйнування, постраждала одна жінка.

Також бойовики неодноразово відкривали вогонь артилерії і мінометів по блокпостам сил АТО, розташованих неподалік населених пунктів Дебальцеве, Нікішино,Троїцьке, Авдіївка.

"На півдні зони АТО обстановка складна. Бойовики обстріляли з мінометів наші позиції в районі Орловське і Багате. Втрат немає, вогнем вогневі точки бойовиків придушене", - додали в прес-центрі.\

Нагадаємо, в зоні антитерористичної операції за минулу добу загинули 3 українських військовослужбовців, 15 отримали поранення.