ua en ru

Сили АТО відбили атаку бойовиків в районі Майорська

Сили АТО відбили атаку бойовиків в районі Майорська Фото: сили АТО на Донбасі піддалися черговим обстрілам

За добу бойовики 35 раз обстріляли українських військових

Сили антитерористичної операції (АТО) на Донбасі вчора, 5 червня 2016 року, відбили атаку диверсійно-розвідувальної групи бойовиків в районі Майорська під Горлівкою Донецької області. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

Повідомляється, що ввечері ДРГ бойовиків в складі до 10 чоловік зробила спробу пройти вздовж залізничної колії в районі станції Майорськ, проте наштовхнулася на спостережний пост сил АТО.

"Наші бійці відкрили вогонь на ураження. Під прикриттям 120-мм міномета диверсанти відійшли назад", - йдеться в повідомленні.


Також в повідомленні говориться, що протягом минулої доби в зоні АТО бойовики 35 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових на Маріупольському, Донецькому і Луганському напрямках. Зокрема, на Луганському напрямку з озброєння БМП, великокаліберних кулеметів, гранатометів і зенітної установки обстріляні сили АТО в Станиці Луганській та Новозванівці.

Крім того, бойовики обстріляли сили АТО поблизу Авдіївки, Опитного, Пісків, шахти Бутівка, Майорська, Миронівського та Луганського, а в районі Яснобродівки випустили 40 снарядів з САУ.

"На Маріупольському напрямку під мінометним вогнем противника виявилися підрозділи неподалік Павлополя і тричі протягом доби поблизу Красногорівки. Зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів і гранатометів різних систем бойовики обстріляли позиції в районі Мар'їнки, Красногорівки, Новотроїцького, Широкиного та Лебединського", - відзначили в штабі АТО.

Нагадаємо, ООН за останні 3 міс. зафіксувала на Донбасі 113 жертв серед цивільних.