ua en ru

Сили АТО відбили атаку бойовиків в Луганській області

Сили АТО відбили атаку бойовиків в Луганській області Фото: сили АТО на Донбасі

Бойовики за ніч 18 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО

Вчора, 24 листопада 2015 року, сили антитерористичної операції відбили атаку бойовиків в районі Сизого Луганської області. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

"В районі Сизого вчора в 21:00 відбулося бойове зіткнення, в результаті якого українські бійці відігнали ворога від своїх позицій щільним вогнем зі стрілецької зброї", - йдеться в повідомленні. Крім того, повідомляється, що за ніч, з 24 на 25 листопада, бойовики 18 раз обстріляли сили АТО з гранатометів, мінометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

"З 18:00 вчорашнього вечора і до ранку вони вели вогонь по Пісках, Авдіївці та Тарамчуку, використовуючи великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю. На Артемівському напрямку з озброєння БМП злочинці били по Луганському та Ленінському. На Луганському - з мінометів і стрілецької зброї обстріляли Болотенне. А на Маріупольському - зі стрілецької зброї обстріляли Широкине", - відзначили в штабі.

Також у штабі АТО додали, що бойовики вели прицільний вогонь з гранатометів і стрілецької зброї по позиціях сил АТО в районі Новгородського і Трьохізбенки.

Вночі терористи продовжили обстріли наших позицій на всіх напрямках. З 18 години вчорашнього вечора і до ранку вони вели...

Posted by Прес-центр штабу АТО on 24 ноября 2015 г.

Нагадаємо, в результаті атаки бойовиків в зоні АТО загинув один військовий, двоє отримали поранення.