ua en ru

Сили АТО відбили атаки бойовиків під Дебальцеве, - МВС

Сили АТО відбили атаки бойовиків під Дебальцеве, - МВС Українська армія відбила атаки бойовиків

Сили антитерористичної операції (АТО) відбили атаки бойовиків під Дебальцеве (Донецька область). Про це у своєму Facebook повідомив радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк.

"Ситуація в районі Дебальцевого залишається напруженою. Російська регулярна армія і путінські терористичні банди продовжують безперервні атаки на позиції сил АТО поблизу Дебальцеве та ін. Під снарядами терористів тотально знищуються житлові квартали населених пунктів у зоні активних бойових дій. Є нові жертви серед мирних громадян (кількість уточнюється)", - написав він.

При цьому, за його даними, бойовикам на даний момент не вдалося взяти під контроль трасу Дебальцеве-Артемівськ.

"Наша артилерія ВСУ завдає ефективні удари по бойовиках і щільно накриває вогневі точки ворога. Ми продовжуємо здійснювати вогневої контроль входу і виходу з Вуглегірська. Сили АТО зупинили кілька спроб прориву загонів російсько-терористичних військ в районі Дебальцевської дуги. Ворог зазнав значних втрат в живій силі і техніці", - повідомив він.

Як зазначив Шкіряк, протягом ночі, знищено більше 30 терористів і близько півтора десятка одиниць важкої техніки бойовиків.

Нагадаємо, за даними групи "Інформаційний опір", бойовики активно наступають на Дебальцеве.