ua en ru

Силам АТО надійде 67 одиниць нової військової техніки після Дня Незалежності, - Генштаб

Силам АТО надійде 67 одиниць нової військової техніки після Дня Незалежності, - Генштаб Фото: Генштаб (mil.gov.ua)

Самохідно-артилерійські установки, танки та бронемашини надійдуть силам АТО

Силам антитерористичної операції (АТО) надійде 67 одиниць нової військової техніки після Дня Незалежності 24 серпня 2017 року. Про це повідомляє прес-служба Генерального штабу Збройних сил України (ЗСУ) в Facebook.

"Сьогодні, 14 серпня 2017 року, в Окремому київському полку президента України відбувся стройовий огляд техніки та озброєння, яке під час відзначення 26-ї річниці незалежності України з 22 по 27 серпня 2017 року буде демонструватися на виставці "Міць Нескорених" у Києві на вулиці Хрещатик", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, стройовий огляд провів начальник Озброєння ЗСУ генерал-майор Микола Шевцов.

"Нові та модернізовані зразки озброєння і військової техніки до проведення виставки готові. Вони розроблялися з урахуванням досвіду АТО, конструктори врахували зауваження і побажання військовослужбовців, які брали її безпосередньо під час бойових дій", - заявив Шевцов.

Так, в ході виставки можна буде ознайомитися з 67 одиницями різної військової техніки: самохідно-артилерійськими установками, танками різних модифікацій, бойовими броньованими машинами, вантажними та санітарними автомобілями тощо.

Техніка вже знаходиться в резерві і після урочистостей надійде в бойових військових частин ЗСУ, Національної гвардії України та Державної прикордонної служби України, які виконують завдання в зоні проведення АТО.

Сьогодні, 14 серпня, у Київському Окремому полку Президента України відбувся стройовий огляд техніки та озброєння, які п...

Опубліковано Генеральний штаб ЗСУ / General Staff of the Armed Forces of Ukraine 14 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що до кінця серпня 2017 року голова Державної прикордонної служби України Петро Цигикал проведе інспекцію в зоні АТО.