ua en ru

У Швейцарії заперечили, що заморожені 70 млн франків належать Януковичу, - адвокати

У Швейцарії заперечили, що заморожені 70 млн франків належать Януковичу, - адвокати Фото: у Швейцарії спростували, що заморожені 70 млн франків належать Януковичу

Заморожені активи належать 20 фізичним особам

Федеральний департамент закордонних справ Швейцарії у листі від 8 лютого 2017 року стверджує, що заморожені 70 мільйонів швейцарських франків, які, як раніше вважалося, належать Януковичу, насправді є загальною вартістю заморожених активів більш ніж 20 фізичних осіб, включених у списки згідно з відповідними швейцарськими указами. Про це зазначається в повідомленні адвокатської компанії Joseph Hage Aaronson LLP, яка представляє інтереси Януковича і його сім'ї.

Зазначено, що у відповіді на лист компанії, спрямований швейцарській владі з проханням відкликати або уточнити заяву про заморожування рахунків Януковича, також уточнюється, що у прес-релізі від 9 грудня 2016 року не було коментарів щодо активів, які належать особисто Януковичу або Олександру Януковичу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що колишній президент України Віктор Янукович спростовує наявність рахунків у банках Швейцарії.