ua en ru

Шуфрич заявив, що продовжить боротьбу проти свавілля в Україні

Кожна людина має право висловити свою точку зору, ніхто не має права перешкоджати їй в цьому. Про це заявив один з лідерів "Опозиційного блоку" Нестор Шуфрич.

"Всім відомо, що сталося в Одесі, коли група правих екстремістів напала на мене, представившись "Правим сектором" з метою зірвати можливість поспілкуватися з журналістами і жителями Одеси, а також "пролюструвати" мене через сміттєвий контейнер. У них це не вийшло", - нагадав політик.

Шуфрич закликав українців не боятися "цих профашистських налаштованих молодиків". "Я буду і далі боротися проти цієї нечисті, яка сьогодні залякує наші міста, залякує наші сім'ї", - підкреслив він.

За словами політика, "Опозиційний блок" висловлює рішучу позицію і готовність боротися за принципи людей, які не підтримують дії влади.

"Ми нікого не залишимо наодинці з владою і з тими проблемами, які існують сьогодні. Беззаконня в країні не пройде. Так, нам не просто. Але нас не зупинити, нас не залякати. Ми будемо стояти до кінця, до нашої перемоги. До тих пір, поки Україна не стане знову спокійною і мирною країною", - підсумував Шуфрич.