ua en ru

Штурм промзони Авдіївки: поранені троє українських військових, число загиблих уточнюється

Штурм промзони Авдіївки: поранені троє українських військових, число загиблих уточнюється Фото: Леонід Матюхін розповів подробиці штурму промзони Авдіївки

Штурм промзони Авдіївки почався сьогодні вранці

В результаті штурму промзони Авдіївки, який бойовики почали сьогодні вранці, поранені троє українських військових, число загиблих уточнюється. Про це заявив речник штабу антитерористичної операції (АТО) на Донбасі Леонід Матюхін в ефірі "112 Україна".

Як повідомляється, Матюхін не зміг назвати точну цифру загиблих українських військових в результаті штурму промзони Авдіївки, проте підтвердив, що вони є. Разом з тим, він зазначив, що поранення отримали троє українських військових.

Крім того, Матюхін зазначив, що тактика бойовиків при штурмі промзони Авдіївки така ж, як і на Світлодарській дузі.

"Тактика у бойовиків та ж сама, що і на Світлодарській дузі: вони проводили не менше години обстріл з мінометів, гранатометів, все що у них є на озброєнні. Близько 7 годин ранку вони намагалися атакувати наші позиції. Мета була проста: хотіли спробувати вибити наших з позицій. Думаю, ті, хто їх відправляв, добре знали, що у них нічого не вийде... напевно хотіли, щоб більше загинуло", - пояснив він.

Крім того, Матюхін зазначив, що сили ЗСУ відбили атаку бойовиків.

"Бій був досить жорсткий, у нас є втрати, у них, звичайно, втрати більше, але про їхні втрати ми не дуже переживаємо", - повідомив Матюхін.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що сьогодні вранці бойовики почали штурм промзони Авдіївки.