ua en ru

Штурм Авдіївки: в ході бойових дій загинули троє українських військових, один поранений

Штурм Авдіївки: в ході бойових дій загинули троє українських військових, один поранений Фото: Олександр Мотузяник озвучив втрати в ході штурму Авдіївки

Штурм Авдіївки бойовики почали сьогодні вранці

В результаті штурму Авдіївки (Донецька область), який стався сьогодні вранці, 29 січня 2017 року, загинули троє українських військових, один поранений. Про це на брифінгу повідомив речник Міноборони з питань АТО Олександр Мотузяник.

"У лавах сил АТО на цих рубежах загинув 1 військовослужбовець, ще 2 - померли від важких поранень, ще 1 - отримав поранення, і вижив", - повідомив він.

Мотузяник зазначив, що бойовикам не вдалося реалізувати свої наміри, додавши, що штурм Авдіївки провалився й "ворог із втратами відступив назад на схід".

"Проте зараз ситуація залишається дуже напруженою: противник продовжує обстріл наших позицій з артилерії та мінометів, втім поки що не переходить до штурмових дій. Українські війська по всьому фронту перебувають у стані підвищеної готовності, щоб зустріти ворога вогнем", - повідомив він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що з метою захоплення українських позицій сьогодні вранці, 29 січня 2017 року, бойовики почали штурм Авдіївки.