ua en ru

На штрафмайданчику в Києві загорілися близько 20 автомобілів

На штрафмайданчику в Києві загорілися близько 20 автомобілів Фото: пожежа на парковці в Києві (kyiv.dsns.gov.ua)

Автомобілі горять на штрафмайданчику на Столичному шосе

На відкритому штрафному майданчику в Голосіївському районі Києва загорілися близько 20 автомобілів. Про це йдеться в повідомленні управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Києві.

Повідомляється, що о 13:19 до оперативно-координаційного центру надійшло повідомлення про те, що в Голосіївському районі на Столичному шосе виникла пожежа. На місце інциденту направили рятувальників.

"Пожежники встановили, що на відкритій автостоянці горить близько 20 автомобілів. О 14:08 пожежу було локалізовано. Зараз ліквідація загорання триває. На місці події працює 12 одиниць основної та спеціальної пожежорятувальної техніки та близько 50 чоловік особового складу", - йдеться в повідомленні.

На штрафмайданчику в Києві загорілися близько 20 автомобілівНа штрафмайданчику в Києві загорілися близько 20 автомобілів

Фото: пожежа на парковці в Києві

Нагадаємо, раніше синоптики попереджали про надзвичайну пожежну небезпеку в Україні. До цього повідомлялося, що на місці пожежі в Балаклії на території військового арсеналу триває гасіння двох осередків загоряння.