ua en ru

У штабі Трампа допускають висунення жінки на пост віце-президента

У штабі Трампа допускають висунення жінки на пост віце-президента Фото: Дональд Трамп не проти, щоб віце-президентом США стала жінка

Раніше претендента в президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа неодноразово звинувачували в сексизмі

Кандидатом на посаду віце-президента США від Республіканської партії може бути висунуто жінку. Про це глава виборчого штабу мільярдера Дональда Трампа Пол Манафорт повідомив телеканалу ABC News.

Зі слів Манафорта, головним критерієм при виборі кандидата буде професіоналізм.

Голова виборчого штабу Трампа розповів, що вони розглядають кілька кандидатур, серед яких є й жінки, і представники національних меншин.


"Містер Трамп сказав, що йому потрібен віце-президент, який знає Вашингтон і може вести справи з Конгресом... Він сказав, що все вирішує кваліфікація кандидата, а не його стать або етнічна належність", - повідомив Манафорт.

Слід зазначити, що претендента на висунення в президенти США від Республіканської партії, міліардера Дональда Трампа неодноразово звинувачували в сексизмі і раніше в інтерв'ю виданню Huffington Post Манафорт заявляв, що Трамп навряд чи вибере собі напарником жінку або представника етнічної меншини, оскільки виглядатиме як загравання з виборцями

Коли ведучий телеканалу нагадав йому про цю заяву, Манафорт повторив, що для Трампа головне - кваліфікація кандидата.

"Серед республіканців є багато кваліфікованих жінок, і деякі з них можуть потрапити в список кандидатів", - запевнив він.

Також Манафорт повідомив, що Трамп не збирається оголошувати про свій вибір до партійного з'їзду, який має відбутися в Клівленді (штат Огайо) 18-21 липня.

Нагадаємо, мільярдер і кандидат в президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп відмовився брати участь у дебатах з сенатором Берні Сандерсом, який програє у гонці серед демократів колишньому держсекретареві Хілларі Клінтон.