ua en ru

У штабі АТО заявили про суттєве зменшення обстрілів з боку бойовиків

У штабі АТО заявили про суттєве зменшення обстрілів з боку бойовиків Фото: українські військові (twitter.com-nolanwpeterson)

З початку дня булозафіксовано 13 випадків відкриття вогню з боку бойовиків

Кількість обстрілів з боку бойовиків на Донбасі істотно зменшилася. Про це йдеться в повідомленні прес-центру антитерористичної операції (АТО) в Facebook.

"Протягом сьогоднішнього дня обстановка в районі проведення АТО залишалася відносно стабільною. В цілому противник суттєво зменшив кількість обстрілу наших позицій і не застосовував озброєння, калібр якого перевищує 100 міліметрів", - повідомили в штабі.

Всього з початку доби було зафіксовано 13 випадків відкриття неприцільного вогню з боку бойовиків. Найбільш активні провокації були зафіксовані в районі селища Водяне на приморському напрямку.

"На донецькому напрямку ворог кілька разів бив з гранатометів і великокаліберних кулеметів по Авдіївської промзоні. А близько 16 годин випустив 3 міни калібру 82 міліметри. Також стрілецька зброя супротивника працювала неподалік Зайцевого. На луганському напрямку з початку доби зберігалася тиша", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що починаючи з опівночі, українські військові не застосовували зброю.

#АТОподії Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18.00 27 серпня 2017 року Упродовж сьогоднішнього дня обстановка у ра...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 27 серпня 2017 р.

Нагадаємо, представник України у підгрупі з безпеки тристоронньої контактної групи Євген Марчук заявив, що Росія буде блокувати рішення про розгортання миротворчої місії Організації об'єднаних націй (ООН) на Донбасі.