ua en ru

У штабі АТО повідомили про можливу провокацію в районі Гранітного

У штабі АТО повідомили про можливу провокацію в районі Гранітного Фото: ситуація в зоні АТО

Сили АТО будуть використовувати всі засоби для захисту території

У штабі антитерористичної операції (АТО) повідомили про можливу провокацію в районі Гранітного Донецької області. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО на Facebook.

"За деякими даними існує ймовірність чергової збройної провокації в районі Гранітного. Про це повідомили спостерігачам ОБСЄ, а бойовиків попередили про право ЗС України використовувати всі наявні засоби для припинення спроби захоплення території і подальшої ескалації конфлікту", - йдеться в повідомленні.

Українські представники центру з контролю і координації питань припинення вогню і стабілізації лінії розмежування сторін сьогодні повідомили, що в районі Тельманове зафіксовано значну кількість броньованої техніки бойовиків. А в районі Шахтарська було зафіксовано пересування двох одиниць зенітно-ракетного комплексу "Тор-М2".

Всього протягом сьогоднішнього дня в зоні проведення АТО бойовики здійснили близько 60 обстрілів за позиціями українських військ і мирних населених пунктах. Найскладніша ситуація на донецькому напрямку.

"Вночі поблизу Попасній бойовики підірвали ділянку залізничної колії. Рух залізничного транспорту планується відновити до завтрашнього вечора", - наголосили у штабі.

Впродовж сьогоднішнього дня в зоні проведення АТО бойовики здійснили близько 60 обстрілів по позиціях українських військ...

Posted by Прес-центр АТО on 12 Июнь 2015 г.

Нагадаємо, через вибух на залізниці припинено постачання вугілля на Вуглегірську ТЕС.