ua en ru

У штабі АТО повідомляють про загострення ситуації на лінії розмежування

У штабі АТО повідомляють про загострення ситуації на лінії розмежування Фото: АТО на Донбасі (facebook.com ato.news)

Бойовики обстрілюють Зайцеве із забороненої мінськими угодами зброї

У штабі антитерористичної операції (АТО) повідомляють про загострення ситуації на лінії розмежування сторін на Донбасі. Про це йдеться у повідомленні прес-центру штабу АТО у Facebook.

"Напруження на лінії розмежування сторін у районі проведення антитерористичної операції продовжує зростати, а кількість обстрілів з боку російсько-окупаційних військ із заборонених мінськими домовленостями видів важкого озброєння невпинно збільшується", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, минулої доби, 16 квітня 2018 року, бойовики інтенсивно застосовували заборонену мінськими угодами зброю в районі Світлодарської дуги по населеному пункту Зайцеве.

Повідомляється, що за добу бойовики п’ять разів обстрілювали Зайцеве, зокрема зі ствольної артилерії. Сьогодні, 17 квітня, обстріли Зайцевого продовжилися.

"Не припиняються обстріли населеного пункту й сьогодні. Вночі російсько-окупаційні війська знову застосували по Зайцевому заборонену мінськими домовленостями важку артилерію, здійснивши по його захисниках майже півтора десятка пострілів із артилерійських систем калібру 152 мм", - йдеться у повідомленні.

Разом з тим, у штабі зазначають, що ситуація навколо Зайцеве надійно контролюється Збройними силами України.

Прес-центр штабу АТО повідомляє: Напруження на лінії розмежування сторін у районі проведення Антитерористичної операції...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 16 квітня 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за минулу добу, 16 квітня, російсько-окупаційні війська в зоні АТО здійснили 52 обстрілу, в результаті чого загинув один український військовий.