ua en ru

У штабі АТО спростували розміщення батальйону "ОУН" на Донбасі

У штабі АТО спростували розміщення батальйону "ОУН" на Донбасі Батальйон не брав сьогодні участі в боях в районі сел. Піски

Штаб антитерористичної операції спростовує інформацію про участь частини батальйону "ОУН" в зоні АТО і в бойових діях в районі селища Піски 12 квітня. Про це повідомляє прес-центр АТО в Facebook.

"У зв'язку з поширенням деякими ЗМІ інформаційного повідомлення про участь сьогодні, 12 квітня, у першій половині дня особового складу батальйону ОУН у бойових діях в районі населеного пункту Піски і знищення їм бронетехніки противника, штаб антитерористичної операції в Донецькій і Луганській областях офіційно заявляє, що дана інформація є неправдивою", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, сьогодні в зазначений період в цьому районі виконував завдання особовий склад підрозділу однієї з механізованих бригад ВСУ, який в ході бойового зіткнення і ведення прицільного вогню протитанкових ракетних комплексів знищив частину атакуючої живої сили і бронетехніки противника.

"У свою чергу 11 квітня батальйон "ОУН" у повному складі покинув передові позиції в районі населеного пункту Піски. Поширення зазначеної недостовірної інформації в ЗМІ було зумовлено появою в соціальній мережі "Фейсбук" повідомлення від імені Богдана Тицького, жителя Севастополя, який на момент публікації не мав відношення до батальйону "ОУН" і знаходився на значній відстані від місця, про яке згадувалося в його повідомленні", - додали в штабі.

До увагми ЗМІ!У МЕРЕЖІ ІНТЕРНЕТ "ГУЛЯЄ" ЧЕРГОВИЙ ФЕЙКУ зв’язку з поширенням деякими ЗМІ інформаційного повідомлення пр...

Posted by Прес-центр АТО on 12 Апрель 2015 г.

Нагадаємо, сьогодні повідомлялося, що сили АТО підбили російський танк під Пісками.