ua en ru

Зі штабу кандидата в президенти РФ Собчак пішли дві третини співробітників

Зі штабу кандидата в президенти РФ Собчак пішли дві третини співробітників Фото: Ксенія Собчак (vk.com/kseniasobchakgroup)

Штаб Собчак у повному складі покинула група політтехнолога Олексія Ситникова

Зі штабу кандидата в президенти Російської Федерації Ксенії Собчак пішли дві третини співробітників. Про це повідомляє видання "Комерсант" з посиланням на одного зі співробітників штабу.

Наголошується, що штаб Собчак у повному складі покинула група політтехнолога Олексія Ситникова.

"Сьогодні вранці штаб порожній, Ситников повів із собою майже дві третини всіх співробітників штабу. Просто тихо пішли і все", - заявив співрозмовник видання.

Як повідомляють російські ЗМІ, Ситников пояснив свій відхід з штабу Собчак "різними підходами до організації процесу і цілям діяльності".

Нагадаємо, раніше в штабі кандидата в президенти Російської Федерації Ксенії Собчак заявили, що в ході виборчої кампанії вона відмовиться від жорсткої критики чинного президента РФ Володимира Путіна.

"Вона не буде критикувати його (Путіна, - ред.) особисто. Вона буде озвучувати тези, виступить із програмою, яка є антипутінської за своєю суттю", - заявляв експерт штабу Собчак Станіслав Бєлковський.