ua en ru

Штаб Трампа оцінив його статки в 10 млрд доларів

Штаб Трампа оцінив його статки в 10 млрд доларів Фото: Дональд Трамп назвав свої статки

Ця сума вдвічі вища цифри, яку наводить Forbes у своєму списку найбагатших громадян США

Штаб кандидата в президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа оцінив його статки в 10 мільярдів доларів, що вдвічі вище цифри, яку наводить Forbes у своєму списку найбагатших громадян США. Про це йдеться в заяві на сайті виборчого штабу Трампа.

У повідомленні, приуроченому передачі мільярдером у Федеральну виборчу комісію довідки про особисті фінанси, вказується, що загальний стан кандидата становить 10 млрд доларів. У заяві підкреслюється, що дохід політика склав 557 млн доларів, не рахуючи дивідендів, гонорарів, доходів від приросту капіталу. Це на 190 млн доларів більше, ніж дохід Трампа у 2014 році.

У повідомленні зазначено, що частина прибутку Трамп витратив, зокрема на виборчу кампанію.


Журнал Forbes у списку найбагатших людей США станом на 18 травня ставить Трампа на 121-е місце й оцінює його статки у 4,5 млрд доларів.

За словами Трампа, його довідка про доходи складається зі 104 сторінок і є найбільшою за всю історію Федеральної виборчої комісії.

"Я створив фантастичну компанію і зосередив у своїх руках один із кращих портфелів активів у нерухомість. Ось саме таке мислення і потрібно нашій країні", - заявив політик.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що кандидат на посаду президента США від Демократичної партії Хілларі Клінтон випереджає за популярністю кандидата Республіканської партії Дональда Трампа на 3%.