ua en ru

Штаб АТО заявив про плани сепаратистів переключитися на Запорізьку область

Штаб АТО заявив про плани сепаратистів переключитися на Запорізьку область Фото: ситуація в зоні АТО

Бойовики використовують перемир'я для підготовки нових провокацій вже в Запорізькій області

Штаб антитерористичної операції (АТО) заявив, що сепаратисти планують перенести свою діяльність на Запорізьку область. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО на Facebook.

"За вказівкою ватажків, частина бойовиків - вихідців із Запорізької області, мають намір провести на території так званої ДНР "з'їзд запорізького земляцтва". Залежно від розвитку подій, цей захід найманці можуть використовувати для перенесення сепаратистської діяльності в Запорізьку область", - йдеться в повідомленні.

У штабі заявили, що в подібних зібраннях бойовики планують залучати і жителів інших областей, які межують із зоною АТО.

"За нашою оперативною інформацією, проросійські бандформування використовують перемир'я для підготовки чергових провокацій, плануючи дестабілізувати ситуацію в південно-східних областях України", - відзначили в штабі АТО.

Сьогодні 4 вересня, обстановка в зоні АТО залишалася стабільною. З 6 ранку і 18 години, незаконні збройні формування 6 р...

Posted by Прес-центр АТО on 4 сентября 2015 г.

Нагадаємо, сьогодні тристороння контактна група констатувала, що режим припинення вогню на Донбасі дотримуються обидві сторони. Зазначимо, черговий режим перемир'я в зоні АТО набув чинності 1 вересня. Так, сьогодні, 4 вересня, в зоні АТО спостерігалася спокійна обстановка.