ua en ru

Штаб АТО заявив про загострення ситуації на Донбасі

Штаб АТО заявив про загострення ситуації на Донбасі Фото: українські військові (facebook.com/ato news)

Бойовики за день 17 разів обстріляли українські позиції

В зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі протягом 3 вересня 2017 року ситуація дещо загострилася. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

Повідомляється, що ситуація в районі проведення АТО дещо загострилася. Бойовики обстрілювали військових зі стрілецької зброї, а також тричі застосували міномети. Зокрема, вранці бойовики випустили майже 20 мін по опорним пунктам сил АТО в районі Гнутового та Талаківки. На Приморському напрямку вони обстріляли з кулеметів військових неподалік Водяного і Павлополя.

На Донецькому напрямку в районі Зайцевого бойовики застосували міномети, кулемети і стрілецьку зброю. Під вогнем противника опинилися укріплення в Авдіївській промзоні та на шахті Бутівка.

"Всього з опівночі бойовики 17 разів обстріляли наші укріплення. Втрат серед українських військових немає", - йдеться в повідомленні.

#АТОподії Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18.00 3 вересня 2017 року Упродовж сьогоднішнього дня обстановка у ра...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 3 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше радник голови Служби безпеки України Юрій Тандіт повідомив, що на Донбасі в полоні бойовиків знаходяться 144 українця.