ua en ru

Штаб АТО веде службове розслідування щодо стрілянини бійців ЗСУ біля Слов'янська

Штаб АТО веде службове розслідування щодо стрілянини бійців ЗСУ біля Слов'янська Фото: солдати ЗСУ в зоні АТО (facebook.com/theministryofdefence.ua)

Проводиться з’ясування обставин, які призвели до хуліганські дії двох військовослужбовців

У штабі антитерористичної операції заявили про початок службового розслідування через хуліганську стрілянину двох військовослужбовців поблизу Слов'янська (Донецька область). Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

"8 березня 2018 року біля м. Слов’янськ Донецької області хуліганські дії двох військовослужбовців Збройних Сил України призвели до застосування ними вогнепальної зброї. Військовослужбовці затримані", - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що нині органи Національної поліції України та Військової служби правопорядку Збройних Сил України в рамках службового розслідування проводять з’ясування обставин, які призвели до цього.

"Цей ганебний вчинок має негативний вплив на формування іміджу сил АТО, по завершенню проведення службового розслідування винні особи будуть притягнуті до відповідальності", - запевнили в штабі АТО.

Прес-центр штабу АТО повідомляє: 8 березня 2018 року біля м. Слов’янськ Донецької області, хуліганські дії двох військо...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 8 березень 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі бойовики 8 березня провели обстріл позицій ЗСУ.