ua en ru

Штаб АТО повідомляє про загострення ситуації на Донбасі

Штаб АТО повідомляє про загострення ситуації на Донбасі Фото: АТО

За день бойовики 21 разів застосовували зброю

Бойовики на Донбасі сьогодні, 6 січень 2016 року, підвищили свою активність. За день 21 разів застосовували зброю проти українських захисників. Про це йдеться в повідомленні штабу антитерористичної операції (АТО) в Facebook.

"Ситуація в зоні проведення АТО відносно загострилася. З початку доби бойовики НВФ 21 разів застосовували зброю проти українських захисників", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що в районі Мар'їнки, що неподалік тимчасово окупованого Донецька, бандити прицільно зі стрілецької зброї і гранатометів різних систем одночасно обстріляли відразу чотири наші опорні пункти.

Також прицільним вогнем зі стрілецької зброї противник намагався дошкулити підрозділам сил АТО в Широкіно. Поблизу Зайцево наших воїнів працював ворожий снайпер. Крім того, російсько-терористичні війська неодноразово вели вогонь із стрілецької зброї і великокаліберних кулеметів у бік українських позицій в районі Пісків і Опитувального.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18.00 годину 6 січня 2016 року:У переддень Різдва Христового підконтрольні вл...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 6 січня 2016 р.

Біля Майорска, Новгородського та Луганського, що на Горлівсько-Светлодарской дузі, крім вищезазначеної зброї, окупанти відкривали неприцільний вогонь з гранатометів.

Нагадаємо, раніше Штаб АТО повідомляв про сниженииактивности бойовиків на Донбасі.