ua en ru

Штаб АТО повідомляє про масові провокації бойовиків під Маріуполем

Штаб АТО повідомляє про масові провокації бойовиків під Маріуполем Фото: бойовики на Донбасі

Бойовики обстрілюють околиці Павлополя і Широкиного

Проросійські бойовики активізували масові провокації під Маріуполем, обстрілюючи населені пункти з мінометів, гранатометів і стрілецької зброї. Про це йдеться в повідомленні прес-служби АТО в Facebook.

Повідомляється, що бойовики ДНР ведуть вогонь по околицях Павлополя і Широкиного з мінометів калібру 120-мм і 82-мм, які заборонені мінськими угодами. Також бойовики обстрілюють населені пункти з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

У штабі АТО припускають, що провокації здійснюються з метою виклику вогню у відповідь сил АТО, а також для зриву виборів у місцеві органи влади Маріуполя. Крім того, бойовики мають намір зібрати доказову базу порушень Україною мінських угод перед черговим засіданням тристоронньої контактної групи в Мінську.

"Також на Маріупольському напрямку збільшилася активність диверсійно-розвідувальних груп противника", - йдеться в повідомленні.

ЗРОСТАЄ КІЛЬКІСТЬ МАСОВИХ ПРОВОКАЦІЙ ТЕРОРИСТІВ НА МАРІУПОЛЬСЬКОМУ НАПРЯМКУЗ метою провокації та виклику вогню у відпо...

Posted by Прес-центр штабу АТО on 20 ноября 2015 г.

Нагадаємо, в зоні АТО за добу поранений один військовий, загиблих немає.