ua en ru

Штаб АТО побоюється захоплення бойовиками аеропорту Донецька під прикриттям місії ОБСЄ

Штаб АТО побоюється захоплення бойовиками аеропорту Донецька під прикриттям місії ОБСЄ Джерело фото:twitter.com/Didier Harvatt

Штаб антитерористичної операції побоюється захоплення бойовиками аеропорту Донецька під прикриттям місії ОБСЄ. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

"Як стало відомо з достовірних джерел, Захарченко (лідер ДНР, - ред.) поставив завдання своїм бандитам сьогодні взяти донецький аеропорт. Йому про перебіг подій доповідають щогодини. В аеропорт підтягують підрозділу "Абхаза". Терористи планують влаштувати великий інформаційний вибух. Будуть йти з боку диспетчерської вежі. Для них не є новим прикриватися жінками і дітьми, але на цей раз вони хочуть прикриватися місією ОБСЄ, знаючи, що наші, на відміну від бойовиків, вогонь по мирних жителях і міжнародним організаціям ніколи не ведуть", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, раніше ватажок ДНР Олександр Захарченко заявив про те, що планує виїхати в донецький аеропорт разом з представниками ОБСЄ. За його словами, ДНР вже вивісила там свій прапор і контролює 95% території аеропорту. У штабі АТО цю інформацію спростували.