ua en ru

Штаб АТО констатує повне дотримання режиму припинення вогню на Донбасі

Штаб АТО констатує повне дотримання режиму припинення вогню на Донбасі Фото: українські військові (mil.gov.ua)

Сили АТО суворо дотримуються мінських домовленостей

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі від початку доби, 23 січня 2018 року, вздовж усієї лінії зіткнення у повній мірі зберігається режим припинення вогню. Про це йдеться у повідомленні прес-центру штабу АТО у Facebook.

"Від початку доби вздовж усієї лінії зіткнення у повній мірі зберігається режим припинення вогню. Станом на 18.00 жодного обстрілу у бік позицій Збройних сил України не було зафіксовано", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, підрозділи сил АТО забезпечують виконання заходів щодо підтримання перемир’я по усій лінії розмежування сторін та суворо дотримуються мінських домовленостей.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement Зведення Прес-центру штабу АТО станом на 18.00 21 січня 2018 рок...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 23 січня 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 22 січня 2018 року, загинув один український військовослужбовець.

"Внаслідок обстрілу українських позицій поблизу Луганського з мінометів та гранатометів, близько 8:00 один український військовий загинув", - повідомив речник Міністерства оборони України з питань АТО Дмитро Гуцуляк.