ua en ru

Шокін призначив Гузиря своїм першим заступником

Шокін призначив Гузиря своїм першим заступником Володимир Гузирь

Генеральний прокурор України Віктор Шокін призначив Володимира Гузиря своїм першим заступником. Відповідна інформація з'явилася на сайті ГПУ.

Відзначимо, в липні 2014 р. Гузир був призначений на посаду заступника начальника Головного управління нагляду у кримінальному провадженні ГПУ - начальника управління нагляду за додержанням законів органами СБУ, Держмитслужби та Держприкордонслужби.

З липня 2014 р. по лютий 2015 р. обіймав посаду першого заступника начальника Головного управління нагляду у кримінальному провадженні ГПУ. 16 лютого призначено заступником генпрокурора та затверджено членом колегії ГПУ.

Крім того, Шокін перепризначив ще одного заступника. Ним став Олег Заліско, який був призначений на посаду заступника генпрокурора ще Віталієм Яремою 26 серпня 2014 р.

До призначення, з червня по серпень 2014 р. Заліско обіймав посаду першого заступника начальника Головного управління захисту прав і свобод громадян, інтересів держави, нагляду за додержанням законів спецпідрозділами та іншими органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю та корупцією ГПУ.

Нагадаємо, вчора Шокін призначив Олега Галицького в.о. прокурора Тернопільської області.