ua en ru

ГПУ сподівається, що міжнародна група розслідує аварії Boeing на Донбасі до кінця року

ГПУ сподівається, що міжнародна група розслідує аварії Boeing на Донбасі до кінця року Віктор Шокін

Генеральний прокурор України Віктор Шокін сподівається, що розслідування катастрофи малазійського Boeing рейсу МН17 на Донбасі міжнародною слідчою групою вдасться завершити до кінця року. Про це він заявив на брифінгу, передає кореспондент РБК-Україна.

"Ми вважаємо, що виходячи з досвіду спільних груп, якщо все буде зроблено вчасно, будуть свідки, буде доказова база, то ми розраховуємо до кінця цього року повністю завершити розслідування", - заявив Шокін.

СБУ оприлюднила чергові докази збиття малайзійського літака "Боїнг 777" Контактна інформація для свідків злочину на сайті www.jitmh17.com, електронна адреса: contact@jitmh17.com, безкоштовний номер телефону 0-800-30-00-14

Posted by Служба безпеки України on 30 Март 2015 г.

Нагадаємо, 17 липня 2014 р. на Донбасі розбився малайзійський лайнер, загинуло 298 пасажирів рейсу, який виконував рейс з Нідерландів.

Згідно з попередніми версіями, лайнер був збитий над територією, підконтрольної сепаратистам, з зенітно-ракетного комплексу "Бук". Українські власті звинувачують Росію в постачаннях зброї, здатного вражати повітряні цілі на великій висоті. З літа 2014 р. припинені польоти пасажирських літаків над Донбасом.

Відзначимо, раніше в СБУ заявили, що в Україні є докази, що Boeing на Донбасі був збитий зброєю з РФ.