ua en ru

Шимків не погодиться на посаду міністра охорони здоров'я України

Шимків не погодиться на посаду міністра охорони здоров'я України Фото: Шимків не погодиться на посаду міністра охорони здоров'я України

Призначення на посаду міністра суперечитиме поняттю технократичного підходу до формування уряду

Заступник глави Адміністрації Президента України Дмитро Шимків заявив, що не погодиться на посаду міністра охорони здоров'я України. Про це він написав у своєму Facebook.

"Я не люблю коментувати чутки, але оскільки до мене звернулося багато журналістів, депутатів, активістів повідомляю - я не погоджуся на посаду міністра охорони здоров'я, адже таким чином порушується основне поняття технократичного підходу до формування уряду", - написав Шимків.

Він наголосив, що не має досвіду роботи в галузі, проте відзначив свій досвід в інноваціях та залученні інвестицій, електронному управлінні, впровадження організаційних змін.

Я не люблю коментувати чуйні, але оскільки до мене звернулось багато журналістів, депутатів, активістів повідомляю - я н...

Опубліковано Dmytro Shymkiv 28 березня 2016 р.

Нагадаємо, зарплата міністра охорони здоров'я України Олександра Квіташвілі обійшлася державному бюджету в 2015 році у 74 тисячі 835 гривень.