ua en ru

Шевченко не пустили на раду коаліції, розглядає питання його відставки

Шевченко не пустили на раду коаліції, розглядає питання його відставки Фото: Ігор Шевченко

На засіданні ради присутній прем'єр-міністр Арсеній Яценюк

Міністра екології та природних ресурсів Ігоря Шевченка не пустили на засідання ради коаліції, де сьогодні може розглядатися питання про його відставку. Про це міністр повідомив на своїй сторінці в Facebook.

"Зі ЗМІ дізнався, що сьогодні на засіданні ради коаліції планують розглядати моє питання. Приїхав у ВР і зайшов до зали засідань для того, щоб висловити свою позицію з приводу ситуації, яка склалася навколо мене. Однак, Ляшко у властивій йому епатажно-хамовитой манері почав вимагати, щоб я покинув зал засідань. Виважена і толерантна голова ВР Володимир Гройсман, якого я дуже поважаю, щоб уберегти Ляшко від чергового нападу психопатичної істерики, попросив мене вийти, проте пообіцяв запросити мене в зал засідань, коли і якщо буде піднято питання про подання прем'єр-міністра про мою відставку. Я вийшов. Чекаю. На засіданні присутні прем'єр-міністр", - написав Шевченко.

Зі ЗМІ дізнався, що сьогодні на засіданні ради Коаліції плланують розглядати моє питання. Приїхав до ВР та зайшов до зал...

Posted by Ігор Шевченко on 25 Июнь 2015 г.

Нагадаємо, вчора, 24 червня, Шевченко пішов з засідання Кабінету міністрів, де було прийнято рішення про направлення до парламенту подання про його відставку.