ua en ru

У шести ОДА введуть посаду заступника голови адміністрації, який буде відповідати за зв'язки з Міноборони

У шести ОДА введуть посаду заступника голови адміністрації, який буде відповідати за зв'язки з Міноборони Фото: віце-прем'єр-міністр Геннадій Зубко

Посада буде запроваджена в Донецькій, Луганській, Харківській, Дніпропетровській, Запорізькій та Херсонській областях

В шести обласних державних обладміністраціях України буде введено посаду заступника глави адміністрації, який відповідатиме за співпрацю з Міністерством оборони та силовими структурами. Про це сьогодні, 27 січня 2016 року, у ході засідання уряду повідомив віце-прем'єр-міністр, міністр регіонального розвитку, будівництва і ЖКГ Геннадій Зубко, передає кореспондент РБК-Україна.

"Нам важливо ще одне рішення, яке було прийнято напередодні: у відповідності з ним вводиться ще одна посада заступника голови адміністрації, який буде відповідати за військово-громадянські зв'язки, співробітництво з Міноборони та силовими структурами", - сказав Зубко.

Він уточнив, що посада буде запроваджена в 6 областях: Донецькій, Луганській, Харківській, Дніпропетровській, Запорізькій та Херсонській.

Також, за його словами, в обладміністраціях буде введено посаду заступника, який буде відповідати за реформи: децентралізацію і дерегуляцію.

Нагадаємо, президент України Петро Порошенко 19 грудня 2015 року своїми указами звільнив трьох голів обласних адміністрацій.