ua en ru

Шанс декриміналізувати статтю по якій засуджено Тимошенко ще є, - БЮТБ

На сьогоднішній день шанс декриміналізувати статтю по якій засуджено Юлія Тимошенко ще є. Про це заявила депутат від фракції БЮТБ Наталія Королевська, передає кореспондент РБК-Україна.

"Зараз в залі є шанс ще відновити баланс у політики. Є шанс у партії влади проголосувати наші поправки і звільнити Юлію Тимошенко ... Інакше це буде повний політичний дефолт і те що залишиться зробити владі - вести країну до економічного дефолту", - заявила Королевська.
Крім того, Королівська заявила, що в тому випадку якщо такий законопроект буде прийнятий у лідера БЮТ Тимошенко "не буде судимості".
Її стаття буде переглянута апеляційним судом і скасована з усіма положеннями в яких він підписаний відповідно до заяв ООН і рекомендаціями Європи.
У теж час Королевська зазначила, що у випадку якщо представники парламентської більшості продовжать переголосовувати поправки до законопроекту № 9221 про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо гуманізації відповідальності за правопорушення у сфері господарської діяльності) парламентська опозиція відмовиться голосувати за його прийняття оскільки поправки які вже внесені БЮТБ будуть виключені.