ua en ru

Шахтарі чотирьох областей отримають 138,6 млн гривень на погашення заборгованості із заробітної плати

Шахтарі чотирьох областей отримають 138,6 млн гривень на погашення заборгованості із заробітної плати Фото: шахтарям чотирьох областей погасять заборгованість за листопад-грудень 2015

Шахтам Донецької області направлять 74,9 млн гривень

Шахтарі чотирьох областей України отримають 138,6 млн грн на погашення заборгованості із заробітної плати за листопад-грудень 2015 року. Про це повідомляє прес-служба Міністерства енергетики та вугільної промисловості.

"63,7 млн грн спрямовані сьогодні, 2 березня, держпідприємствам "Львіввугілля", "Волиньвугілля", "Лисичанськвугілля" та "Первомайськвугілля". Вказані кошти будуть використані на погашення заборгованості із зарплати за листопад-грудень 2015 року.

Іще 74,9 млн грн найближчим часом мають бути виділені Державним казначейством для виплати зарплати за листопад-грудень 2015 року вугледобувним підприємствам Донецької області", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що зазначені кошти виділяються згідно із програмою фінансування КПКВ 1101010 "Поповнення обігових коштів або збільшення статутних фондів вугледобувних підприємств для погашення простроченої заборгованості із заробітної плати працівникам, що утворилася на 1 січня 2016".

Нагадаємо, міністр енергетики і вугільної промисловості України Володимир Демчишин повідомляв, що заборгованість у розмірі 450 млн гривень буде погашена в лютому-березні 2016 року.