ua en ru

Шахтар - Рома 2-1: відео голів та огляд матчу

Шахтар - Рома 2-1: відео голів та огляд матчу Фото: "Шахтар" - "Рома" (twitter.com/fcshakhtar)

Донецький клуб здобув вольову перемогу над римлянами

До уваги читачів РБК-Україна відео голів та огляд небезпечних моментів першого матчу 1/8 фіналу Ліги чемпіонів між донецьким "Шахтарем" і римською "Ромою".

Римляни досить комфортно почували себе на чужому полі з перших хвилин і відчутну територіальну перевагу втілили в забитий гол Дженгіза Юндера. У другому таймі "Рома" заспокоїлася, а "Шахтар" почав диктувати свої умови.

Створивши безліч моментів, гірники реалізували тільки два з них. Спочатку Факундо Феррейра скористався відмінним пасом з глибини від Ярослава Ракицького, а потім приголомшливий удар зі штрафного вийшов у Фреда.

Шахтар - Рома 2-1: відео голів та огляд матчуШахтар - Рома 2-1: відео голів та огляд матчуШахтар - Рома 2-1: відео голів та огляд матчуШахтар - Рома 2-1: відео голів та огляд матчуШахтар - Рома 2-1: відео голів та огляд матчуШахтар - Рома 2-1: відео голів та огляд матчуШахтар - Рома 2-1: відео голів та огляд матчуШахтар - Рома 2-1: відео голів та огляд матчуШахтар - Рома 2-1: відео голів та огляд матчуШахтар - Рома 2-1: відео голів та огляд матчуШахтар - Рома 2-1: відео голів та огляд матчуШахтар - Рома 2-1: відео голів та огляд матчуШахтар - Рома 2-1: відео голів та огляд матчуШахтар - Рома 2-1: відео голів та огляд матчу

Головний тренер "Шахтаря" Паулу Фонсека: Ми почали досить добре, створили гольовий момент, але не змогли його вдало завершити. Потім "Рома" високо пресингувала, у нас виникли проблеми з нашим розташуванням на полі. У перерві всі проблеми вдалося вирішити, і все стало на свої місця. Грати проти італійських команд дуже складно. Особливо, якщо вони забивають першими. Вони організовано діють в обороні, і в такому випадку важко протистояти їм".

Головний тренер "Роми" Еусебіо Ді Франческо: "Моїй команді не вистачає вміння зберігати темп і показувати хороший результат, коли ми зазнаємо труднощів. Ми втратили концентрацію за рахунку 1:1. "Шахтар" - прекрасна команда. Ми зробимо все, щоб відігратися, але це буде дуже складно. У перерві я сказав футболістам, щоб вони продовжували грати в своєму ключі. Мені здалося, що вони задовольнялися мінімальною перевагою в рахунку. Це наша головна помилка. Команда була недостатньо агресивною в атаці".